De Local Sunday Market is ontstaan toen Joni Patty & Marianne Schouten samen heeeeeeeeeel erg enthousiast raakten over het beginnen van een creatieve markt met lokale ondernemers in Enschede. Joni wilde graag creatieve markten in het Oosten des land fiksen en Marianne wilde graag lokale en verantwoorde ondernemers een fijn podium geven. De combinatie bleek helemaal super! Tijdens de eerste editie op 15 december 2013 werd al vrij snel gevraagd wanneer de volgende markt zou gaan plaatsvinden. Dit is met veel liefde ontvangen en uitgevoerd.

 

In 2014, 2015 en 2016 hebben Joni en Marianne samen nog meer mooie en fijne local markets georganiseerd. Het was elke keer genieten en een feestje voor iedereen! De bezoekers blij, de standhouders erg tevreden,  de sfeer helemaal lekker & het hele LSM team gelukkig. 


Na 7 edities samen te hebben gedaan vonden de dames het tijd worden om elk een eigen pad in te slaan. Eind 2016 is besloten dat Marianne verder zal gaan met de LSM & Joni met Local Treasures een nieuw avontuur begint. 

 

Een Goede Zaak staat voor gelukkiger, lekkerder en liefdevoller samenleven. En dit kunnen we bereiken door meer mooie & goede zaken te creëren! Marianne heeft Psychologie aan de Universiteit Twente gestudeerd. Tijdens haar afstuderen deed ze onderzoek naar duurzaamheid & gedragsbeïnvloeding. Want hoe kunnen we toch gelukkiger en beter gaan leven? Conclusie: ga het gewoon doen, het liefst met zoveel mogelijk! De volgende stap was het opstarten van Een Goede Zaak. Een projectbureau voor projecten met passie. Zoals zeker de LSM is! 
Foto: Tessa Wiegerinck